page_active

Van harte welkom

bij Verloskundigenpraktijk Gouda

Jouw verloskundige in Gouda, Gouderak, Moordrecht en Reeuwijk.

Verloskundigenpraktijk Gouda bestaat uit de teams AntjeCaatje en Neeltje.
We bieden het persoonlijke van een klein team en alle gemakken van een grote praktijk. Gezamenlijk geven wij moeders, vaders en kinderen in de regio Gouda de best mogelijke start van hun nieuwe leven.

Als je de praktijk belt, krijg je één van de assistentes aan de lijn.
De assistentes draaien het telefonisch spreekuur, zij ondersteunen de verloskundigen tijdens de spreekuren en hebben nog veel andere werkzaamheden die er allemaal op gericht zijn de praktijk goed te laten functioneren.

Je kunt bij ons terecht voor:
kinderwensspreekuur
begeleiding zwangerschap
bevalling
kraamperiode

 

Onze praktijk bevindt zich in het parkeergebied voor dagkaart en vergunninghouders. Er bevinden zich een aantal parkeervakken achter de slagboom direct voor de praktijk. U mag van deze plekken gebruik maken om gratis te parkeren tijdens een bezoek aan onze praktijk, Daarnaast zijn er nog vijf parkeervakken aan de Ronsseweg en zeven parkeervakken achter de slagboom iets verder op aan de Ronsseweg. Ook op deze plekken is het mogelijk om gratis te parkeren. Bij het verlaten van onze praktijk kun je aan de assistente achter de balie een parkeermuntje vragen om de slagboom te openen. De gratis parkeerplekken zijn op de onderstaande plattegrond met roze aangeven.

Helaas komt het geregeld voor dat alle gratis plekken bezet zijn. U kan dan gebruik maken van de betaalde parkeermogelijkheden in de omgeving.

Adres

Ronsseweg 3b
2803 ZA Gouda

PLATTEGROND VPG