page_active

De verloskundigenpraktijk

voor Moordrecht

Ben je zwanger en woon je in Moordrecht? Dan verlenen wij graag de verloskundige zorg die je nodig hebt. Welkom bij verloskundigenpraktijk Gouda!

Verloskundigen regio Moordrecht

Team Antje biedt met veel plezier ook begeleiding aan zwangere vrouwen in Moordrecht. Wij werken vanuit Verloskundigenpraktijk Gouda aan de Ronsseweg 3b. Hier verzorgen we op verschillende dagen in de week het spreekuur, inclusief een wekelijks avondspreekuur. We controleren of je zwangerschap gezond verloopt en geven je tips en adviezen om gezondheid te bevorderen.

Spreekuur in Moordrecht

Team Antje heeft ook wekelijks een spreekuur in Moordrecht. Hier maken we gebruik van de ruimte van de huisartsen in gezondheidscentrum ‘de Hoeksteen’ (burgemeester Brandtstraat 56). Zo is professionele en betrokken verloskundige zorg dichtbij voor jou.

 

 

 

 

 

Team Antje

De Verloskundigenpraktijk Gouda bestaat uit de teams Antje, Caatje en Neeltje. Team Antje bestaat uit Marije, Renate, Mijke en Hannah. Samen en vormen we een sterk team van verloskundigen. We vullen elkaar aan en hebben een sterke passie voor het vak. Warmte en betrokkenheid, een open blik, respect en oog voor de eigenheid van ieder mens zijn belangrijk kenmerken van ons team.

We bieden het persoonlijke van een klein team en alle gemakken van een grote praktijk. Gezamenlijk geven wij moeders, vaders of partners en kinderen in de regio Moordrecht de best mogelijke start van hun nieuwe leven.

Team Antje: Marije, Renate, Mijke en Hannah

Het intakegesprek

Het intakegesprek vindt meestal rond 9 weken zwangerschap plaats. Tijdens het intakegesprek maken we kennis met elkaar en vragen we veel (medische) gegevens uit. De vragen zijn allemaal bedoeld om de verloskundige zorg op jou persoonlijke situatie af te stemmen. Los van het intakegesprek wordt ook een echo-onderzoek ingepland. De echo is bedoeld om te zien of de zwangerschap er goed uit ziet en hoe ver de zwangerschap gevorderd is.

Aanmelden

Rond 6 weken zwangerschap ben je vroeg genoeg om je aan te melden bij onze praktijk. Je kunt je aanmelden voor een eerste intake via dit inschrijfformulier. Zodra wij jouw inschrijving hebben ontvangen nemen we zo spoedig mogelijk (binnen enkele dagen) telefonisch contact met je op om de afspraken voor de intake (rond 9 weken) en echo (rond 10 weken) in te plannen. Vervolgens krijg je de afspraken per mail bevestigd.

Telefonisch aanmelden kan ook

Wij zijn telefonische bereikbaar voor het maken van afspraken en andere vragen van maandag t/m donderdag van 8.30 tot 12.30u.
En maandagavond van 18.00 tot 21.00u.

T. 0182-527251

Voor spoedgevallen is team Antje 24uur per dag te bereiken via 06-21 37 22 50.

 

Om je aan te melden

Inschrijfformulier

  • DD dash MM dash JJJJ
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tot snel bij Verloskundigenpraktijk Gouda!

 

Team Antje