page_active

Team Antje

Met respect en openheid voor ieders eigenheid

De geboorte van een kind is een unieke gebeurtenis. Als verloskundigen willen we je graag het vertrouwen geven in dit natuurlijke proces en in je eigen kracht om van dit proces een mooie ervaring te maken. Met respect en openheid voor ieders eigenheid en je persoonlijke wensen zullen we tijdens deze over het algemeen feestelijke periode met je meelopen.

Team Antje

Teamfoto Antje

Marije de Vos
Renate Vink-van den Broek
Mijke van Harten-Bont
Hannah Burggraaf

Wie zijn we?

Marije, Renate, Mijke en Hannah vormen vanaf 1 januari 2021 team Antje, een sterk team dat elkaar aanvult en een prettige balans heeft. We zijn heel blij dat we al langere periode met elkaar samen gewerkt hebben en daardoor goed op elkaar ingespeeld zijn! We hebben alle vier een sterke passie voor het vak en zijn warm en betrokken. Team Antje heeft een open blik en oog voor de eigenheid van ieder mens. Team Antje bied verloskundige zorg in Gouda, Gouderak en Moordrecht.

Waar streven we naar?

Respect speelt een belangrijke rol in de aanpak van onze praktijk. We werken met respect voor verschillen in cultuur en levensovertuiging, de wensen van de ouders om te bevallen zoals zij dat willen en de natuur. We beschouwen zwangerschap en bevalling als gezonde, natuurlijke processen.

We controleren en begeleiden die processen zorgvuldig en geven zo nodig advies. Ons streven is het gezonde verloop van zwangerschap, bevalling en kraambed te bevorderen en onnodig medisch ingrijpen te voorkomen. Constateren we risico’s voor moeder of kind, dan verwijzen we door naar de huisarts, gynaecoloog of kinderarts.

Hoe doen we dat?

Tijdens de processen van zwangerschap, bevalling en kraambed controleren en begeleiden we je zorgvuldig en geven zo nodig advies. We willen je als vrouw zoveel mogelijk stimuleren je eigen kracht te ontdekken en zelf verantwoordelijk te zijn voor jouw proces van zwangerschap en bevalling. Door goede informatie en begeleiding zorgen we ervoor dat jij de keuzes maakt die bij jou en je groeiende gezin passen.

Om te zorgen dat we je zo goed mogelijk kunnen begeleiden en begrijpen, vinden we een goede communicatie erg belangrijk. Toch kan het zijn dat je je in bepaalde zaken niet goed begrepen voelt. Wij zijn hier zelf altijd erg alert op, maar ook jij kunt dit natuurlijk aan ons kenbaar maken. Wij vinden het daarom fijn als je duidelijk je behoefte naar ieder van ons communiceert, waardoor wij de zorg optimaal kunnen afstemmen op jouw behoefte.

Kennis

Om onze kennis up-to-date te houden volgen we regelmatig nascholingen en hebben we overleg met andere verloskundigen, gynaecologen, kinderartsen, huisartsen en het laboratorium. Ook zijn wij ingeschreven in het kwaliteitsregister van onze beroepsorganisatie KNOV en in het bezit van het borstvoedingscertificaat.

Medische zorg

Wij werken samen met de gynaecologen van het Groene Hart Ziekenhuis, met wie we een goede relatie hebben en aan wie wij je met een gerust hart overdragen, mocht dat nodig zijn. 

Waarneemsters

Wanneer een vast teamlid door vakantie, ziekte of zwangerschap niet kan werken, zal zij vervangen worden door één van onze waarneemsters.

Kortom: Antje biedt de juiste voorlichting en ondersteuning om jouw eigen kracht te vinden bij het schenken van een nieuw leven. Als moeder en kind een maximaal goede ervaring hebben, ervaren wij die geboorte als het mooiste compliment.

Spreekuur

Naast de vaste spreekuurlocatie in Gouda doet team Antje ook spreekuur in Moordrecht. Deze locatie is ook voor zwangeren uit Gouderak met de pond makkelijk en snel te bereiken.

Gouda
Ronsseweg 3b, Gouda
Op minimaal 3 wisselende dagen in de week en gemiddeld eenmaal per week een avondspreekuur. 

Moordrecht
Gezondheidscentrum ‘de Hoeksteen’, Burgemeester Brandtstraat 56b, Moordrecht
elke dinsdagochtend

 

Alles rustig nalezen?

Klik op de foto en download de informatiefolder van Antje

BIG nummers

In Nederland is elke zorgverlener verplicht zich in te schrijven in het BIG register. Dit register is openbaar voor iedereen toegankelijk en geeft duidelijkheid over de bevoegdheid van een zorgverlener. Wij staan als verloskundige ook ingeschreven in het BIG register. Kijk voor meer informatie op www.bigregister.nl

Marije de Vos (BIG 59921981003)
Renate Vink-van den Broek (BIG 99020296103)
Mijke van Harten-Bont (BIG 79062209603)
Hannah Burggraaf (BIG 99931391603)

Team Antje

Team Antje

T 0182 527251

M 06 51372250

Adres

Ronsseweg 3b
2803 ZA Gouda

PARKEREN
Onze praktijk bevindt zich in het parkeergebied voor dagkaart en vergunninghouders. Klik hier voor meer informatie over parkeren.