page_active

De verloskundigenpraktijk

voor Westergouwe

Ben je zwanger en woon je in Westergouwe? Dan verlenen wij graag de verloskundige zorg die je nodig hebt. Welkom bij verloskundigenpraktijk Gouda!

Team Neeltje biedt met veel plezier ook begeleiding aan zwangere vrouwen in de vruchtbare wijk Westergouwe. Wij werken vanuit Verloskundigenpraktijk Gouda aan de Ronsseweg 3b. Hier verzorgen we op verschillende dagen in de week het spreekuur, inclusief een wekelijks avondspreekuur. We controleren of je zwangerschap gezond verloopt en geven je tips en adviezen om gezondheid te bevorderen.

Spreekuur in Westergouwe

Team Neeltje heeft ook wekelijks een spreekuur in Westergouwe. Hier maken we gebruik van een ruimte in ‘Gezondheidscentrum Westergouwe (Burgemeester van Dijkesingel 49). Zo is professionele en betrokken verloskundige zorg dichtbij voor jou.

Waar staat Neeltje voor?

Elk leven heeft voor ons bijzondere waarde. Elke baby die gaat komen, elke moeder met haar kind is voor ons even waardevol, kostbaar en belangrijk. Ongeacht achtergrond, religie, cultuur en gezinssamenstelling. Elk kind en moeder krijgt de zorg en aandacht die nodig is.

Waar streven we naar?

Een mooie, gezonde zwangerschap en goede bevalling voor moeder en kind. Goed geïnformeerd, veilig en zonder onnodige ingrepen en een respectvolle benadering. Dat is de kern van ons werk.

 

Team Neeltje: Eline, Sanne, Anja en Rianne

Persoonlijk en professioneel

Verloskundigenpraktijk Gouda bestaat uit drie verschillende teams, genaamd Antje, Caatje en Neeltje. Wij bieden alle gemakken van een grote praktijk met de persoonlijkheid van een klein team. Wij geven ouders en kinderen in de regio Westergouwe de best mogelijke start van hun nieuwe levensfase.

Intakegesprek

Het intakegesprek vindt meestal rond 9 weken zwangerschap plaats. Tijdens het intakegesprek maken we kennis met elkaar en vragen we veel (medische) gegevens uit. De vragen zijn allemaal bedoeld om de verloskundige zorg op jou persoonlijke situatie af te stemmen. Los van het intakegesprek wordt ook een echo-onderzoek ingepland. De echo is bedoeld om te zien of de zwangerschap er goed uit ziet en hoe ver de zwangerschap gevorderd is.

Aanmelden

Rond 6 weken zwangerschap ben je vroeg genoeg om je aan te melden bij onze praktijk. Je kunt je aanmelden voor een eerste intake via dit inschrijfformulier. Zodra wij jouw inschrijving hebben ontvangen nemen we zo spoedig mogelijk (binnen enkele dagen) telefonisch contact met je op om de afspraken voor de intake (rond 9 weken) en echo (rond 10 weken) in te plannen. Vervolgens krijg je de afspraken per mail bevestigd.

Telefonisch aanmelden kan ook

Wij zijn telefonische bereikbaar voor het maken van afspraken en andere vragen van maandag t/m donderdag van 8.30 tot 12.30u.
En maandagavond van 18.00 tot 21.00u.

T: 0182-513594

Voor spoedgevallen is team Neeltje 24uur per dag te bereiken via 06-22 85 85 85

Om je aan te melden

Inschrijfformulier

  • DD dash MM dash JJJJ
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tot snel bij Verloskundigenpraktijk Gouda!

Team Neeltje