page_active

De verloskundigenpraktijk

voor Reeuwijk

Ben je zwanger en woon je in Reeuwijk? Dan verlenen wij graag de verloskundige zorg die je nodig hebt. Welkom bij verloskundigenpraktijk Gouda!

Spreekuur Reeuwijk

Je kent team Caatje misschien van ons spreekuur in Reeuwijk. Deze is helaas komen te vervallen, maar we begeleiden nog steeds met veel plezier zwangeren uit Reeuwijk. We ontvangen je graag bij Verloskundigenpraktijk Gouda op Ronsseweg 3b.

Ons spreekuur is van maandag tot en met vrijdag. We streven ernaar om iedere week ook een avondspreekuur te houden.

Jouw zwangerschap

Een zwangerschap, ongeacht hoe deze verloopt, is een nieuw begin. De start van een nieuw leven, letterlijk en figuurlijk. Jouw lichaam verandert, jullie leven staat op zijn kop, er komt een dimensie bij. Hoe fijn is het dan om een deskundige aan je zij te hebben met de juiste kennis en ervaring? Warmte en betrokkenheid, maar vooral ook professionaliteit en waakzaamheid. Dát kun je verwachten van Verloskundigenpraktijk Gouda.

 

Team Caatje: Janneke, Marianne, Ayla en Kirsten

Persoonlijk en professioneel

Verloskundigenpraktijk Gouda bestaat uit drie verschillende teams, genaamd Antje, Caatje en Neeltje. Wij bieden alle gemakken van een grote praktijk met de persoonlijkheid van een klein team. Wij geven ouders en kinderen in de regio Reeuwijk de best mogelijke start van hun nieuwe levensfase.

Intakegesprek

Het intakegesprek vindt meestal rond 9 weken zwangerschap plaats. Tijdens het intakegesprek maken we kennis met elkaar en vragen we veel (medische) gegevens uit. De vragen zijn allemaal bedoeld om de verloskundige zorg op jou persoonlijke situatie af te stemmen. Los van het intakegesprek wordt ook een echo-onderzoek ingepland. De echo is bedoeld om te zien of de zwangerschap er goed uit ziet en hoe ver de zwangerschap gevorderd is.

Aanmelden

Rond 6 weken zwangerschap ben je vroeg genoeg om je aan te melden bij onze praktijk. Je kunt je aanmelden voor een eerste intake via dit inschrijfformulier. Zodra wij jouw inschrijving hebben ontvangen nemen we zo spoedig mogelijk (binnen enkele dagen) telefonisch contact met je op om de afspraken voor de intake (rond 9 weken) en echo (rond 10 weken) in te plannen. Vervolgens krijg je de afspraken per mail bevestigd.

Telefonisch aanmelden kan ook

Wij zijn telefonische bereikbaar voor het maken van afspraken en andere vragen van maandag t/m donderdag van 8.30 tot 12.30u.
En maandagavond van 18.00 tot 21.00u.

T: 0182-550773

Voor spoedgevallen is team Caatje 24uur per dag te bereiken via 06-22 35 15 85.

Om je aan te melden

Inschrijfformulier

  • DD dash MM dash JJJJ
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tot snel bij Verloskundigenpraktijk Gouda!

Team Caatje