page_active

Reviews

Ik ben super fijn begeleid door team Caatje! De verloskundigen hebben een persoonlijke benadering en veel kennis. Als zwangere en kraamvrouw wordt er goed naar je geluisterd en indien nodig gehandeld.
Ik kon me geen fijnere verloskundige wensen en was daarom heel blij dat ik ondanks verhuizing naar een andere woonplaats weer bij team Caatje mocht komen tijdens mijn 2e zwangerschap.
Allebei mijn bevallingen zijn begeleid door een verloskundige van team Caatje en ik kijk hier met een heel goed gevoel op terug!

Larissa

 

Bijna een jaar geleden zijn wij trotse ouders geworden van Elias. Ik kijk terug op een fijne zwangerschap en vond de persoonlijke benadering en professionele begeleiding van Team Caatje van Verloskundigen Praktijk Gouda ontzettend fijn. De praktijk ziet er ontzettend mooi uit en voelt helemaal niet klinisch aan. Tijdens de controles was er voldoende ruimte om vragen te stellen en namen de verloskundigen eventuele onzekerheden weg. Alle dames van Team Caatje zijn ontzettend lief en zorgzaam en voordat de bevalling plaatsvond, heb ik alle teamleden gezien, zodat er niet ineens een nieuw gezicht bij de bevalling zou zijn. Tijdens de bevalling heb ik heel veel gehad aan Kirsten, die erg veel rust uitstraalde, mij aanmoedigde en hielp om weer de juiste ademhaling terug te vinden. Ik zal deze praktijk zeker aanraden aan vrienden en familie.

Liefs Eva

 

De plaatsing van de spiraal was professioneel en met tijd en aandacht. Hierdoor voelde ik mij op mijn gemak en verliep de plaatsing soepel. Daarnaast was het fijn dat er de mogelijkheid werd geboden om zes weken na de plaatsing met de echo te kijken of de spiraal goed zat. Ook mocht ik altijd bellen met vragen. Al met al een positieve ervaring.

Lisa

 

Mijn tweede zwangerschap, onder controle bij Caatje. Er wordt goed naar de vrouw geluisterd, zorgen worden besproken en adviezen worden gegeven. Aan het einde van mijn zwangerschap uiteindelijk ingeleid, maar voor de nacontrole kwamen mijn eigen verloskundigen weer op visite en de controles doen. Erg fijn, omdat dat toch vertrouwde gezichten zijn!
Iris