page_active

Team Neeltje

Eigenheid, ervaring en enthousiasme

Rianne, Sanne, Anja en Eline vormen met elkaar team Neeltje. Samen met team Antje en team Caatje vormen wij Verloskundigenpraktijk Gouda. Door in kleinere teams te werken behouden we de kleinschaligheid en persoonlijke benadering. Dit vinden onze zwangeren prettig, en wijzelf ook.

Team Neeltje bied verloskundige zorg in Gouda en ook in de nieuwe vruchtbare wijk Westergouwe hebben wij een spreekuurlocatie.

Team Neeltje

frionnet-20220208-5261

Eline Oude Hassink
Sanne Betlem
Anja Rietveld
Rianne Herts


Waar staat Neeltje voor?

Elk leven heeft voor ons bijzondere waarde. Elke baby die gaat komen, elke moeder met haar kind is voor ons even waardevol, kostbaar en belangrijk. Ongeacht achtergrond, religie, cultuur en gezinssamenstelling. Elk kind en moeder krijgt de zorg en aandacht die nodig is.

Waar streven we naar?

Een mooie, gezonde zwangerschap en goede bevalling voor moeder en kind. Goed geïnformeerd, veilig en zonder onnodige ingrepen en een respectvolle benadering. Dat is de kern van ons werk.

Hoe doen we dat?

Ieder van ons brengt haar eigenheid, ervaring en enthousiasme in.  We streven ernaar dat je ons alle vier aan het einde van de zwangerschap ontmoet hebt. In principe zal één van ons vieren ook bij je bevalling aanwezig zijn. Als iemand van ons afwezig is, kun je mogelijk ook een waarneemster treffen.

Als verloskundigen zijn we verantwoordelijk voor de verloskundig medische controle van je zwangerschap. Verder besteden we tijd aan het luisteren naar je wensen, het geven van informatie en het beantwoorden van je vragen. Zodat jij – met je partner –zelf keuzes kunt maken en besluiten kunt nemen die bij je passen. Daarbij ondersteunen wij je en geven je vertrouwen in je eigen kunnen en kracht.

Om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden, vinden we een goede communicatie belangrijk. Toch kan het zijn dat je je in bepaalde zaken niet helemaal begrepen voelt. Maak dit gerust bespreekbaar met ons. Wij proberen zoveel mogelijk met je mee te denken.

Kennis

Om onze kennis up-to-date te houden volgen we regelmatig nascholingen en hebben we overleg met andere verloskundigen, gynaecologen, kinderartsen, huisartsen en het laboratorium. Ook zijn wij ingeschreven in het kwaliteitsregister van onze beroepsorganisatie KNOV en in het bezit van het borstvoedingscertificaat.

Medische zorg

Mochten we er gedurende je zwangerschap achter komen dat er extra zorg voor jou of je kindje nodig is, dan bespreken we dat met elkaar. We hebben goede contacten en korte lijnen met huisartsen, gynaecologen en kinderartsen van het Groene Hart Ziekenhuis. Ook na een eventuele doorverwijzing houden we – op enige afstand – contact en kun je ons altijd bellen.

Waarneemsters

Wanneer een vast teamlid door vakantie, ziekte of zwangerschap niet kan werken, zal zij vervangen worden door één van onze waarneemsters.

Kortom: wij zetten ons in om je zwangerschap, bevalling en kraambed voor jou en je partner positief en plezierig te laten verlopen!

Spreekuur

Naast onze vaste spreekuurlocatie in Gouda zijn wij ook een ochtend per week aanwezig in het gezondheidscentrum in de wijk Westergouwe.

Gouda
Ronsseweg 3b 
Van maandag t/m vrijdag op wisselende tijden, we streven naar 1 avondspreekuur per week.

Westergouwe
Gezondheidscentrum Westergouwe’, Burgemeester van Dijkesingel 49, Gouda.
Elke woensdagochtend 

 

Alles rustig nalezen?

Klik op de foto en download de Informatiefolder van praktijk Neeltje

BIG nummers

In Nederland is elke zorgverlener verplicht zich in te schrijven in het BIG register. Dit register is openbaar voor iedereen toegankelijk en geeft duidelijkheid over de bevoegdheid van een zorgverlener. Wij staan als verloskundige ook ingeschreven in het BIG register. Kijk voor meer informatie op www.bigregister.nl

Anja Rietveld-Verboom (BIG 59015493403)

Rianne Herts (BIG 09908666903)

Sanne Betlem (BIG 19912978403)

Eline Oude Hassink (BIG 69920066203)

 

Team Neeltje

Team Neeltje

T 0182 513594

M 06 22858585

Adres

Ronsseweg 3b
2803 ZA Gouda

PARKEREN
Onze praktijk bevindt zich in het parkeergebied voor dagkaart en vergunninghouders. Klik hier voor meer informatie over parkeren.