page_active

Studenten

Teams Antje, Caatje en Neeltje

Af en toe zullen wij een verloskundige in opleiding begeleiden. Afhankelijk van het niveau van de studente zullen zij in overleg met jou bepaalde handelingen, onder supervisie van ons, verrichten. Wanneer je dit niet prettig vindt, zowel de aanwezigheid van de student en/of de handelingen, dan kun je dit uiteraard aangeven. Wij houden daar dan rekening mee.

 

Stagiaires stellen zich voor:

Hoi allemaal,

Mijn naam is Linsey van Wijngaarden, 20 jaar oud. In september ben ik begonnen met de bachelor Verloskunde aan de Hogeschool Rotterdam. De studie wisselt veel tussen praktijk- en theorielessen. Naast deze praktijk- en theorielessen op school, mag ik ook een aantal stages gaan lopen. In mijn eerste jaar ga ik een aantal weken stage lopen bij verloskundige praktijk Gouda team Caatje. Jullie kunnen mij van 8 mei tot 9 juni tegenkomen tijdens het spreekuur en de dienst. Ik ben mega enthousiast en pak deze mogelijkheid met beide handen aan.

Ik hoop jullie snel te ontmoeten!

 

 

Beste (aanstaande) ouders,

Ik stel me graag even voor!

Mijn naam is Margot Francken, ik ben 22 jaar en ik ben eerste jaars student verloskunde aan de Verloskunde Academie Rotterdam.

Vanaf 8 mei kom ik 5 weken meedraaien in de praktijk. Ik loop mee met team Antje en je kunt me tegenkomen tijdens het spreekuur, de bevalling of tijdens de kraamvisites! Mocht je dit niet prettig vinden, geef het dan vooral aan!

Ik kijk er heel erg naar uit om jullie te leren kennen en om veel van jullie te leren

Tot snel!

 

 

Beste ouder(s),

Graag stel ik mij aan jullie voor. Mijn naam is Maaike, ik ben 23 jaar en ik zit in het laatste jaar van de opleiding tot verloskundige. De komende periode loop ik stage bij verloskundigenpraktijk Gouda, Team Neeltje. In mijn vrije tijd ben ik het allerliefst lekker buiten. Bij de paarden op stal, een stuk fietsen of wandelen, daar word ik blij van J.

Jullie kunnen mij tot 30 juni onder andere tegenkomen tijdens het spreekuur, de bevalling en de kraamperiode.

Mocht je niet comfortabel zijn met mijn aanwezigheid, laat dit dan even weten aan de assistente of verloskundige.

Ik kijk ernaar uit veel te mogen leren tijdens deze stageperiode.

Hopelijk tot snel!

Maaike