page_active

De verloskundigenpraktijk

voor Gouderak

Ben je zwanger en woon je in Gouderak?  Dan verlenen wij graag de verloskundige zorg die je nodig hebt. Welkom bij verloskundigenpraktijk Gouda!

Verloskundigenpraktijk regio Gouderak

Wij verwelkomen ook graag zwangeren uit Gouderak in onze verloskundigenpraktijk op de Ronsseweg 3b te Gouda. De verloskundigenpraktijk is vanuit Gouderak binnen 20 minuten te bereiken.

Onze verloskundigenpraktijk bestaat uit drie verschillende teams: Antje, Caatje en Neeltje. Binnen onze verloskundigenpraktijk biedt Antje begeleiding aan zwangeren uit o.a. Gouderak. Wij zijn een klein, persoonlijk team binnen Verloskundigenpraktijk Gouda. Hierdoor beschikken wij over de gemakken van een grote praktijk.

Team Antje: Marije, Renate, Mijke en Hannah

Warmte en betrokkenheid

Team Antje bestaat uit verloskundigen Marije, Renate, Mijke en Hannah. Samen vormen wij een sterk met een sterke passie voor het vak. Kenmerken die wij belangrijk vinden binnen ons team zijn warmte en betrokkenheid. Wij handelen altijd vanuit een open blik, respect en met oog voor de eigenheid van ieder mens. Samen zorgen wij voor de best mogelijke start van jouw nieuwe levensfase en van jouw kindje.

Spreekuur regio Gouderak

Vanuit onze verloskundigenpraktijk in Gouda verzorgen wij op verschillende dagen in de week het spreekuur. Je bent ook welkom in Moordrecht, waar we wekelijks op dinsdagmorgen spreekuur houden in gezondheidscentrum ‘De Hoeksteen’ (Burgemeester Brandtstraat 56).  We controleren of je zwangerschap gezond verloopt en geven je tips en adviezen om gezondheid te bevorderen. Ook is er wekelijks een avondspreekuur ingepland.

Intakegesprek

Het intakegesprek vindt meestal rond 9 weken zwangerschap plaats. Tijdens het intakegesprek maken we kennis met elkaar en vragen we veel (medische) gegevens uit. De vragen zijn allemaal bedoeld om de verloskundige zorg op jou persoonlijke situatie af te stemmen. Los van het intakegesprek wordt ook een echo-onderzoek ingepland. De echo is bedoeld om te zien of de zwangerschap er goed uit ziet en hoe ver de zwangerschap gevorderd is.

Aanmelden

Rond 6 weken zwangerschap ben je vroeg genoeg om je aan te melden bij onze praktijk. Je kunt je aanmelden voor een eerste intake via dit inschrijfformulier. Zodra wij jouw inschrijving hebben ontvangen nemen we zo spoedig mogelijk (binnen enkele dagen) telefonisch contact met je op om de afspraken voor de intake (rond 9 weken) en echo (rond 10 weken) in te plannen. Vervolgens krijg je de afspraken per mail bevestigd.

Telefonisch aanmelden kan ook

Wij zijn telefonische bereikbaar voor het maken van afspraken en andere vragen van maandag t/m donderdag van 8.30 tot 12.30u.
En maandagavond van 18.00 tot 21.00u.

T. 0182-527251

Voor spoedgevallen is team Antje 24uur per dag te bereiken via 06-21 37 22 50.

 

Om je aan te melden

Inschrijfformulier

  • DD dash MM dash JJJJ
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tot snel bij Verloskundigenpraktijk Gouda!

Team Antje