page_active

Aanmelden

Inschrijfformulier

Je hebt een positieve zwangerschapstest in handen! We kunnen ons voorstellen dat er op dit moment van alles door je heen gaat. Gevoelens van blijdschap óf verrassing óf spanning. Zodra je bent bijgekomen van het bijzondere nieuws kun je ons bellen om een afspraak te maken voor een intakegesprek en een echo. Aanmelden via het inschrijfformulier kan ook.

Je kan je hier online inschrijven zodat wij contact met je kunnen opnemen. Zodra wij jouw inschrijving hebben ontvangen nemen we zo spoedig mogelijk (binnen enkele dagen) telefonisch contact met je op om de afspraken voor de  echo en intake in te plannen. Vervolgens krijg je de afspraken per mail bevestigd.

Ook zwangeren uit Gouderak, Moordrecht en Reeuwijk kunnen zich aanmelden bij verloskundigenpraktijk Gouda.

*Ben je in een vorige zwangerschap onder controle geweest bij één van de drie teams dan kun je in principe altijd weer in datzelfde team terecht.

Als dit je eerste zwangerschap is en je hebt voorkeur voor een bepaald team dan moet je wel rekening houden met de mogelijkheid dat die praktijk vol kan zijn. Er geldt in dat geval een inschrijfstop, wat betekent dat je bij een ander team wordt ingedeeld.

Inschrijfformulier

  • DD dash MM dash JJJJ
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.