page_active

Waarneemsters

Teams Antje, Caatje en Neeltje

Waarnemingen vinden plaats wanneer een vast teamlid door vakantie, ziekte of zwangerschap niet kan werken, zij zal dan vervangen worden door één van onze waarneemsters.

 

Waarneemsters stellen zich voor:

Gerallien de Groot, waarneemster bij Caatje

Graag wil ik mij voorstellen. Mijn naam is Gerallien de Groot.
In 1995 ben ik afgestudeerd als verloskundige en daarna direct gestart met werken in Gouda. Sinds de komst van onze 4 kinderen ben ik gaan waarnemen wat prettig is omdat ik zo thuis en werk goed kan combineren. Het waarnemen heb ik in meerdere praktijken in de regio gedaan maar het werken in Gouda is inmiddels al zo lang dat het wel een beetje mijn thuishonk is.
Het is heerlijk om als verloskundige te werken en ik doe het dan ook met veel plezier. Net als de andere collega’s volg ik trainingen en nascholingen. Het waarnemen doe ik zonodig in de praktijken Caatje, Neeltje en Antje.
Zwanger zijn en bevallen blijft een fascinerend natuurlijk proces waarbij het mooi is om ouders professioneel te begeleiden door hen rust en vertrouwen te geven. Misschien komen we elkaar tegen en mag ik daar aan meewerken!

Gerallien de Groot- van der Wolf

 

Marieke Eenink, waarneemster bij Neeltje

Ik ben Marieke Eenink en neem de komende maanden waar in het team van Neeltje.

In de afgelopen jaren heb ik voor verschillende praktijken gewerkt in het gebied rondom Den Haag en Gouda.

De geboorte van mijn dochter 28 jaar geleden deed de verloskundige in mij ontwaken. Het roer ging om en na de benodigde opleiding ben ik met veel plezier aan het werk gegaan. Het krijgen van een kind en de zwangere en haar partner het ouderschap in zien groeien zal nooit een vanzelfsprekende gebeurtenis zijn. Daarbij een bescheiden rol te mogen hebben, geeft mij levensenergie.

Het is mijn streven om de persoonlijke begeleiding af te stemmen op het unieke van ieder mens waarin vertrouwen, openheid en rust de basis zijn.

Zo hoop ik dat we met elkaar een mooie herinnering kunnen maken van jullie zwangerschap, bevalling en de kraamtijd.

Hiernaast word ik blij van reizen, muziek, de natuur en sporten als skiën, tennis en bewegen. Tot ziens op het spreekuur, bij de bevalling en/of in de kraamtijd.

Wilmie Versluijs, waarneemster bij Antje

Ik ben Wilmie Versluijs en vanaf januari zal ik werkzaam zijn als waarnemend verloskundige bij team Antje. Jullie kunnen me tegenkomen tijdens de zwangerschap, bevalling of in de tijd daarna. De afgelopen tijd heb ik gewerkt in Schoonhoven en omstreken, niet ver bij Gouda vandaan. Hierdoor is de regio niet onbekend voor mij. Team Antje levert zorg vanuit vertrouwen, rust, communicatie en met respect voor persoonlijke wensen van zwangere en partner. En zo sta ik er ook in!

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten en te ondersteunen zoals jullie dat nodig hebben. Ik denk graag met jullie mee!
Wie weet tot snel!