page_active

Waarneemsters

Teams Antje, Caatje en Neeltje

Waarnemingen vinden plaats wanneer een vast teamlid door vakantie, ziekte of zwangerschap niet kan werken, zij zal dan vervangen worden door één van onze waarneemsters.

 

Waarneemsters stellen zich voor:

 

Marrit Rietkerk, waarneemster bij Neeltje

Ik stel mij graag even voor. Ik ben Marrit Rietkerk-van Rietschoten en ben verloskundige in hart en nieren. Per direct vang ik diensten op voor mijn collega’s in team Neeltje. Je kan mij hoofdzakelijk tegenkomen tijdens diensten, dus tijdens kraamvisites of de geboorte van jouw/jullie kindje. Daarnaast doe ik ook spreekuren.
Oorspronkelijk kom ik uit (het nuchtere) Twente. Voor mijn opleiding in Rotterdam ben ik hier in de Randstad komen wonen. Na mijn opleiding ben ik nog even op Rotterdam Zuid blijven wonen en werken. Afgelopen zomer trouwde ik met Sven en verhuisden we naar Waddinxveen om ons buiten de grote stad te settelen. Dit bevalt tot nu toe goed!
Wat betreft de verloskunde: keer op keer besef ik me wat een voorrecht het is om cliënten en hun partners te begeleiden tijdens hele intense momenten. Mijn streven voor iedere moeder (en haar partner) is dat zij met een positief gevoel terugkijken naar hoe zij dit (weer) gedaan hebben.

 

Floortje Hagenaars, waarneemster bij Caatje

Mijn naam is Floortje Hagenaars. Vanaf halverwege mei 2023 werk ik met veel plezier als waarnemend verloskundige in team Caatje. Jullie kunnen mij tegenkomen tijdens de zwangerschap, bevalling en in het kraambed.

Ik heb zwangerschap en geboorte altijd al een fascinerend fenomeen gevonden. Dat ik zwangeren en partners nu mag begeleiden in ieders eigen geboorteproces, vind ik dan ook erg bijzonder! Persoonlijke benadering, geborgenheid en wederzijds vertrouwen staan voor mij centraal. Door te luisteren naar jullie wensen en behoeften, streef ik ernaar de beste zorg te bieden die past bij jullie en jullie gezin.

Ik kijk er naar uit om samen te werken aan een bijzondere geboorte-ervaring!
Wellicht tot snel!

Floortje

 

Veerle Claassen, waarneemster bij Antje

Ik ben Veerle Claassen en zal gaan waarnemen voor team Antje. Ik kom uit de omgeving Haarlem/Heemstede maar ik ben in september 2023 voor de liefde verhuisd naar Reeuwijk. Gelukkig kon ik gelijk aan de slag in de buurt; bij Verloskundigenpraktijk Gouda!

Het mooiste en leukste aan de verloskunde vind ik de diversiteit van mensen en hun wensen. Onder andere de verschillende culturen, wensen en ideeën zorgen ervoor dat de zorg is gericht op het individu. Het is een leuke uitdaging en dit maakt dat geen dag hetzelfde is voor mij.

Met mijn rust, openheid en positiviteit hoop ik jullie vertrouwen te kunnen geven en te kunnen bijdragen aan een mooie zwangerschap, bevalling en kraamtijd!

In mijn vrije tijd geniet ik vooral van samen zijn met vrienden en familie en ben ik regelmatig op een gezellig feestje te vinden. Ook van sporten en creatief bezig zijn kan ik genieten.

Wie weet tot snel!
Veerle Claassen

 

Gerallien de Groot, waarneemster in de verschillende teams van de praktijk

Graag wil ik mij voorstellen. Mijn naam is Gerallien de Groot.
In 1995 ben ik afgestudeerd als verloskundige en daarna direct gestart met werken in Gouda. Sinds de komst van onze 4 kinderen ben ik gaan waarnemen wat prettig is omdat ik zo thuis en werk goed kan combineren.
Het is heerlijk om als verloskundige te werken en ik doe het dan ook met veel plezier. Net als de andere collega’s volg ik trainingen en nascholingen. Het waarnemen doe ik zonodig in de praktijken Caatje, Neeltje en Antje.
Zwanger zijn en bevallen blijft een fascinerend natuurlijk proces waarbij het mooi is om ouders professioneel te begeleiden door hen rust en vertrouwen te geven. Misschien komen we elkaar tegen en mag ik daar aan meewerken!

Gerallien de Groot- van der Wolf