page_active

Waarneemsters

Teams Antje, Caatje en Neeltje

Waarnemingen vinden plaats wanneer een vast teamlid door vakantie, ziekte of zwangerschap niet kan werken, zij zal dan vervangen worden door één van onze waarneemsters.

 

Waarneemsters stellen zich voor:

Gerallien de Groot, waarneemster bij Caatje

Graag wil ik mij voorstellen. Mijn naam is Gerallien de Groot.
In 1995 ben ik afgestudeerd als verloskundige en daarna direct gestart met werken in Gouda. Sinds de komst van onze 4 kinderen ben ik gaan waarnemen wat prettig is omdat ik zo thuis en werk goed kan combineren. Het waarnemen heb ik in meerdere praktijken in de regio gedaan maar het werken in Gouda is inmiddels al zo lang dat het wel een beetje mijn thuishonk is.
Het is heerlijk om als verloskundige te werken en ik doe het dan ook met veel plezier. Net als de andere collega’s volg ik trainingen en nascholingen. Het waarnemen doe ik zonodig in de praktijken Caatje, Neeltje en Antje.
Zwanger zijn en bevallen blijft een fascinerend natuurlijk proces waarbij het mooi is om ouders professioneel te begeleiden door hen rust en vertrouwen te geven. Misschien komen we elkaar tegen en mag ik daar aan meewerken!

Gerallien de Groot- van der Wolf

 

Marieke Eenink, waarneemster bij Neeltje

Ik ben Marieke Eenink en neem de komende maanden waar in het team van Neeltje.

In de afgelopen jaren heb ik voor verschillende praktijken gewerkt in het gebied rondom Den Haag en Gouda.

De geboorte van mijn dochter 28 jaar geleden deed de verloskundige in mij ontwaken. Het roer ging om en na de benodigde opleiding ben ik met veel plezier aan het werk gegaan. Het krijgen van een kind en de zwangere en haar partner het ouderschap in zien groeien zal nooit een vanzelfsprekende gebeurtenis zijn. Daarbij een bescheiden rol te mogen hebben, geeft mij levensenergie.

Het is mijn streven om de persoonlijke begeleiding af te stemmen op het unieke van ieder mens waarin vertrouwen, openheid en rust de basis zijn.

Zo hoop ik dat we met elkaar een mooie herinnering kunnen maken van jullie zwangerschap, bevalling en de kraamtijd.

Hiernaast word ik blij van reizen, muziek, de natuur en sporten als skiën, tennis en bewegen. Tot ziens op het spreekuur, bij de bevalling en/of in de kraamtijd.

Wilmie Versluijs, waarneemster bij Antje

Ik ben Wilmie Versluijs en vanaf januari zal ik werkzaam zijn als waarnemend verloskundige bij team Antje. Jullie kunnen me tegenkomen tijdens de zwangerschap, bevalling of in de tijd daarna. De afgelopen tijd heb ik gewerkt in Schoonhoven en omstreken, niet ver bij Gouda vandaan. Hierdoor is de regio niet onbekend voor mij. Team Antje levert zorg vanuit vertrouwen, rust, communicatie en met respect voor persoonlijke wensen van zwangere en partner. En zo sta ik er ook in!

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten en te ondersteunen zoals jullie dat nodig hebben. Ik denk graag met jullie mee!
Wie weet tot snel!

Floortje Hagenaars, waarneemster bij Caatje en Neeltje

Mijn naam is Floortje Hagenaars. Vanaf halverwege mei 2023 zal ik met veel plezier aan de slag gaan als waarnemend verloskundige in team Neeltje en team Caatje. Jullie kunnen mij tegenkomen tijdens de zwangerschap, bevalling en in het kraambed.

Ik heb zwangerschap en geboorte altijd al een fascinerend fenomeen gevonden. Dat ik zwangeren en partners nu mag begeleiden in ieders eigen geboorteproces, vind ik dan ook erg bijzonder! Persoonlijke benadering, geborgenheid en wederzijds vertrouwen staan voor mij centraal. Door te luisteren naar jullie wensen en behoeften, streef ik ernaar de beste zorg te bieden die past bij jullie en jullie gezin.

Ik kijk er naar uit om samen te werken aan een bijzondere geboorte-ervaring!
Wellicht tot snel!

Floortje

 

 

Veerle Claassen, waarneemster bij Antje

Ik ben Veerle Claassen en zal gaan waarnemen voor team Antje. Ik kom uit de omgeving Haarlem/Heemstede maar ik ben in september 2023 voor de liefde verhuisd naar Reeuwijk. Gelukkig kon ik gelijk aan de slag in de buurt; bij Verloskundigenpraktijk Gouda!

Het mooiste en leukste aan de verloskunde vind ik de diversiteit van mensen en hun wensen. Onder andere de verschillende culturen, wensen en ideeën zorgen ervoor dat de zorg is gericht op het individu. Het is een leuke uitdaging en dit maakt dat geen dag hetzelfde is voor mij.

Met mijn rust, openheid en positiviteit hoop ik jullie vertrouwen te kunnen geven en te kunnen bijdragen aan een mooie zwangerschap, bevalling en kraamtijd!

In mijn vrije tijd geniet ik vooral van samen zijn met vrienden en familie en ben ik regelmatig op een gezellig feestje te vinden. Ook van sporten en creatief bezig zijn kan ik genieten.

Wie weet tot snel!
Veerle Claassen