page_active

Studenten

Teams Antje, Caatje en Neeltje

Af en toe zullen wij een verloskundige in opleiding begeleiden. Afhankelijk van het niveau van de studente zullen zij in overleg met jou bepaalde handelingen, onder supervisie van ons, verrichten. Wanneer je dit niet prettig vindt, zowel de aanwezigheid van de student en/of de handelingen, dan kun je dit uiteraard aangeven. Wij houden daar dan rekening mee.

 

Stagiaires stellen zich voor:

Ayla Zijda, stagiaire bij Caatje

Ik ben 22 jaar oud en ben begonnen aan mijn laatste studiejaar Verloskunde (4ejaar).

Vanaf 3 september t/m 21 oktober zal ik mijn stage lopen bij team Caatje. Wellicht kennen sommigen van jullie mij al, ik heb hier namelijk een halfjaar geleden ook stage gelopen.HaH

Je kunt mij tijdens deze periode tegenkomen tijdens het spreekuur, de bevalling en de kraamvisites. Indien je hier bezwaar tegen hebt, kun je dit natuurlijk altijd aangeven.

Ik doe deze opleiding met veel passie en plezier. Ik heb de afgelopen 3 jaar stage mogen lopen in verschillende verloskundigenpraktijken en ziekenhuizen, waar ik veel ervaring heb opgedaan. Elke keer weer vind ik het erg bijzonder om (aanstaande) ouders te mogen begeleiden in de zwangerschap, tijdens de bevalling en in de kraamperiode. Ik heb dan ook ontzettend veel zin in mijn stage bij team Caatje!

Ik wens je een fijne zwangerschap en bevalling toe, en hopelijk tot ziens!

 

 

 

Hannah Bruggraaf, stagiaire bij Antje

Ik ben 18 jaar en zit in het 1e jaar van mijn opleiding verloskunde aan de Verloskunde Academie Rotterdam.

Van 1 oktober t/m 7 oktober zal ik stage komen lopen bij team Antje.

Ik heb heel veel zin in de komende week en hoop veel te leren van zowel de verloskundigen als van jullie! Je kunt mij deze week tegen komen tijdens het spreekuur, de bevalling en de kraamperiode. Heb je vragen of opmerkingen over mijn aanwezigheid, laat dit dan even weten aan de verloskundige.

Hopelijk tot snel!