page_active

Studenten

Teams Antje, Caatje en Neeltje

Af en toe zullen wij een verloskundige in opleiding begeleiden. Afhankelijk van het niveau van de studente zullen zij in overleg met jou bepaalde handelingen, onder supervisie van ons, verrichten. Wanneer je dit niet prettig vindt, zowel de aanwezigheid van de student en/of de handelingen, dan kun je dit uiteraard aangeven. Wij houden daar dan rekening mee.

 

Stagiaires stellen zich voor:

 

Beste zwangeren,

Mijn naam is Lisa Graafland, 24 jaar en ik woon in Lekkerkerk. Ik ben vierdejaars verloskundestudent aan Hogeschool Rotterdam. In de periode van 26 oktober t/m 15 november loop ik stage bij Team Caatje.

Je kunt mij tegenkomen tijdens het spreekuur, bij de bevalling en tijdens de kraamvisites. Mocht je dit liever niet hebben, geef dit dan gerust aan.

Ik kijk er erg naar uit om jullie te ontmoeten en ik wens jullie allemaal een fijne zwangerschap, bevalling en kraamperiode toe!

Liefs, Lisa

 

 

 

 

Beste allemaal,

Mijn naam is Roos van den Berg en ik ben 24 jaar oud. Ik ben vierdejaars verloskundige in ople

iding aan de Hogeschool Rotterdam.

Tot en met 30 oktober 2020 loop ik stage bij team Antje. Ik hoop dat ik tijdens deze periode veel te gaan leren over de zwangerschap, de bevalling en het kraambed. Dit betekent dat jullie mij vast een keer zullen gaan treffen. Heb je liever niet dat ik bij een van je afspraken aanwezig ben? Geef dit dan gerust aan!

Ik kijk ernaar uit om jullie te gaan ontmoeten en veel te gaan leren de komende zes weken!

Hopelijk tot snel!

Groetjes van Roos