page_active

Borstvoeding

Hoe kan ik me voorbereiden?

Veel vrouwen willen borstvoeding geven. Borstvoeding is een natuurlijk vervolg op de zwangerschap en bevalling. En net als alle andere dingen die je voor de komst van je baby voorbereidt, is het belangrijk om je al tijdens de zwangerschap voor te bereiden op het geven van borstvoeding. Een goede voorbereiding zal de kans op een goed verloop van de borstvoeding vergroten. Weten hoe borstvoeding werkt is hiervan het begin.

Omdat borstvoeding extra voorbereiding vraagt, hebben we hier een speciale voorlichtingsfolder voor ontwikkeld. De folder geeft je een globale uitleg van de belangrijkste dingen die je moet weten over borstvoeding. Verdere informatie over borstvoeding kun je via allerlei manieren tot je nemen. Naast boeken en internet is het bezoeken van een informatiebijeenkomst van de borstvoedingsorganisatie zeker een aanrader. Je zult tijdens de borstvoedings- bijeenkomsten algemene informatie over borstvoeding krijgen en er is ruimte voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen met andere zwangeren en moeders.

Meld je hier aan voor onze eigen voorlichtingsavond over borstvoeding.

Als je een bewuste keuze hebt gemaakt om kunstvoeding te geven, respecteren wij uiteraard die keuze. We zullen je hierbij zo goed mogelijk begeleiden.