page_active

MamaStart

Voor zwangere vrouwen die willen blijven trainen tijdens hun zwangerschap en vrouwen die na hun bevalling weer willen beginnen met sporten bieden wij onze MamaStart cursus aan.

MamaStart is een 8-weekse cursus waarin zwangere vrouwen (vanaf 14 weken) en mama’s (vanaf 8 weken na de bevalling) leren veilig te beginnen en te blijven sporten. De focus ligt op stabiliteit en kracht in bekkenregio, buik en rug. Waar je in het dagelijks leven veel profijt van hebt. Het is een gevarieerd programma die gericht is op herstel en opbouw van een sterke basis. Het biedt naast inspanning ook ruimte voor ontspanning en een gelegenheid om met andere mama’s ervaringen uit te wisselen. Het programma is opgesteld in samenwerking met diverse specialisten om veilig en verantwoord te kunnen sporten en trainingen duren 60 minuten.

MamaPIIT (Power Intensity Interval Training)

​Wil je na jouw topprestatie (bevalling) nadat je de goede basis hebt gelegd (via MamaStart) in shape blijven, afvallen of blijvend je conditie op peil houden? Dan kun je deelnemen aan onze MamaPIIT workouts. Een training speciaal ontwikkeld voor mama’s die gericht is op verder opbouwen en behouden van kracht en conditie waarin boxing en bootcamp gerelateerde oefeningen worden gecombineerd in verschillende uitdagende workouts.

Voor meer informatie en aanmelding

Kijk op de www.budotopnederland.nl/mamaworkouts