page_active

Team Caatje

persoonlijk, betrokken en meedenkend

Janneke, Marianne, Ayla en Kirsten zijn de verloskundigen van team Caatje. Wij bieden verloskundige zorg in Gouda en Reeuwijk. Wij begeleiden je graag in deze speciale tijd van zwangerschap, bevalling en kraambed. Als verloskundige staan we naast je om de zorg te leveren die bijdraagt aan een goede ervaring in deze bijzondere, unieke levensfase voor jou als vrouw.

Team Caatje

frionnet-20211202-2442-website

Janneke Hanse,
Marianne Aantjes,
Ayla Zijda
Kirsten Straathof 

Waar staat Caatje voor?

Caatje staat voor persoonlijke zorg welke aangepast is aan jouw achtergrond, situatie en wens als vrouw. Wij willen betrokkenheid tonen en tijd en ondersteuning bieden zodat jij de zorg en aandacht krijgt die nodig is.

Waar streven we naar?

Ons streven is het gezonde verloop van zwangerschap, bevalling en kraambed te bevorderen en onnodig medisch ingrijpen te voorkomen. Wij gaan er van uit dat de periode van zwangerschap, bevalling en kraambed voor iedereen een bijzondere belevenis is, maar ieder ervaart het op haar eigen manier. Graag willen wij onze zorg dan ook op jouw persoonlijke wensen afstemmen.

Hoe doen we dat?

Tijdens de processen van zwangerschap, bevalling en kraambed controleren en begeleiden we je zorgvuldig en geven zo nodig advies. Constateren we risico’s voor moeder of kind, dan verwijzen we door naar de huisarts, gynaecoloog of kinderarts. 

Om te zorgen dat we je zo goed mogelijk kunnen begeleiden en begrijpen, vinden we een goede communicatie erg belangrijk. Toch kan het zijn dat je je in bepaalde zaken niet goed begrepen voelt. Wij zijn hier zelf altijd erg alert op, maar ook jij kunt dit natuurlijk aan ons kenbaar maken. Wij vinden het daarom fijn als je duidelijk je behoefte naar ieder van ons communiceert waardoor wij de zorg optimaal kunnen afstemmen op jouw behoefte.

Kennis

Om onze kennis up-to-date te houden volgen we regelmatig nascholingen en hebben we overleg met andere verloskundigen, gynaecologen, kinderartsen, huisartsen en het laboratorium. Ook zijn wij ingeschreven in het kwaliteitsregister van onze beroepsorganisatie KNOV en in het bezit van het borstvoedingscertificaat.

Medische zorg

We werken samen met de gynaecologen van het Groene Hart Ziekenhuis met wie we een goede relatie hebben en aan wie wij je met een gerust hart overdragen, mocht dat nodig zijn. In zo’n geval blijven wij wel, op enige afstand, betrokken bij het verdere verloop van zwangerschap en bevalling.

Waarneemsters

Wanneer een vast teamlid door vakantie, ziekte of zwangerschap niet kan werken, zal zij vervangen worden door één van onze waarneemsters.

Kortom: Caatje staat voor kwaliteit, een goede begeleiding en een fijne samenwerking.

Spreekuur

Wij houden spreekuur in onze praktijk aan de Ronsseweg 3b van maandag tot en met vrijdag. We streven ernaar om iedere week ook een avondspreekuur te houden. Tot voor kort deden wij ook spreekuur in Reeuwijk. Ook al houden wij hier momenteel geen spreekuur meer, wij bieden nog steeds verloskundige zorg in Reeuwijk. 

 

 

Alles rustig nalezen?

Klik op de foto en download de informatiefolder van Caatje.

BIG nummers

In Nederland is elke zorgverlener verplicht zich in te schrijven in het BIG register. Dit register is openbaar voor iedereen toegankelijk en geeft duidelijkheid over de bevoegdheid van een zorgverlener. Wij staan als verloskundige ook ingeschreven in het BIG register. Kijk voor meer informatie op www.bigregister.nl

Marianne Aantjes-Spruytenburg (BIG 49052890403)
Kirsten Straathof (BIG 49926986503 )
Ayla Zijda (BIG 59926328003)
Janneke Hanse (BIG 09021346503)

Team Caatje

Team Caatje

T 0182 550773

M 06 22351585

Adres

Ronsseweg 3b
2803 ZA Gouda

PARKEREN
Onze praktijk bevindt zich in het parkeergebied voor dagkaart en vergunninghouders. Klik hier voor meer informatie over parkeren.